Andere

Spanplafond – wand

Met een slim kunststof profiel Clipso kunnen wij spanplafonds en wanden naadloos monteren tot een formaat van 5 x 50 meter. Door een breed scala aan profielen en doeken is er voor elke toepassing een passen product. Zo kan u bijvoorbeeld kiezen uit doeken met een full colour print. Heeft u een foto kan deze ook op het doek geprint worden mits de nodige pixels of u kan  kiezen uit één van de standaard kleuren uit de Clipso kleurencollectie.

Met Clipso acoustic kunnen we het gebruik van geluid weerkaatsende materialen opvangen door het plaatsen van een micro geperforeerd doek in combinatie met geluidsabsorberende platen.

Raamdecoratie

Laat u inspireren voor nieuwe wooninrichtingen!

Rolgordijnen, duorolgordijnen, eRollo’s en verduisteringssystemen zijn één van de competenties van de erfal rolgordijnenproductie. Of heeft u een voorkeur voor lamellen , plissé of jalouzieën …. ? U bent welkom in onze showroom om alle mogelijke opties te bekijken.  Ook horren voor zowel deuren, ramen als dakramen zitten in ons gamma.

Silk Plaster

Vloeibaar behang voor binnenmuren en plafonds. Met Silk Plaster verandert u de sfeer van uw ruimte volledig.

Door de ruime keuze van verschillende uitvoeringen en kleuren, al dan niet met glitter gecombineerd, is er voor elk wat wils. Een ruim assortiment is te bezichtigen in onze showroom.

Zou je graag Silk Plaster zelf aanbrengen ? Geen probleem, wij helpen je op weg.

100% ecologisch / geurloos / geluidswerend / isolerend / hoge elasticiteit (zonder naden) / lange levensduur / anitstatisch / overbruggen van scheuren en ongelijke oppervlakken