Rolgordijnen op maat: voor sfeer, verduistering en privacy

Bent u op zoek naar een stijlvolle manier om (zon)licht en warmte buiten te houden en tegelijk sfeer in huis te creëren? Dan zijn rolgordijnen op maat misschien wel uw oplossing.

  • Beschikbaar in verschillende kleuren en stofdiktes.
  • Ook mogelijk om te monteren zonder boren.

Ontdek meer over deze vorm van raamdecoratie.

 

Op zoek naar rolgordijnen op maat?

 

Decopaints biedt rolgordijnen op maat waarmee u uw interieur naar een hoger niveau tilt. Onze rolgordijnen zijn volledig personaliseerbaar. Met een uitgebreide selectie aan stijlen, kleuren en materialen kunt u uw eigen unieke look creëren en tegelijkertijd genieten van optimale privacy en zonwering. U kan bij ons terecht, ongeacht uw raamvorm, -grootte of interieurstijl.

Decoratie, zonwering en privacy met rolgordijnen op maat

Decoratie en sfeer

 

Door te kiezen voor bepaalde materialen en kleuren kunnen rolgordijnen naadloos worden afgestemd op uw interieur. Ook kan u door middel van uw keuzes een persoonlijke touch geven aan uw ruimtes. Geen interieur is hetzelfde, en dat geldt ook voor rolgordijnen.

Interessant weetje: rolgordijnen op maat kunnen ook bijdragen aan een gezellige filmavond, omdat ze bruikbaar zijn als filmscherm.

Zonwering en verduistering

 

Rolgordijnen zijn een uitstekende manier om de zon en warmte buiten te houden, waardoor ze ook ideaal zijn voor slaapkamers. Door het juiste materiaal te kiezen, kunnen ze zelf bijdragen aan de isolatie van de ruimte. Bovendien bieden ze de mogelijkheid om te spelen met de lichtinval, zodat u op elk moment de gewenste sfeer kunt creëren.

Privacy

 

Tot slot zijn rolgordijnen op maat de perfecte manier om ongewenste inkijk in uw woning te vermijden. Ze bieden maximale privacy en houden nieuwsgierige blikken buiten. Hierdoor kunt u volop genieten van een ontspannen sfeer in huis, of kan u met een gerust hart werken. Met een transparante stof behoudt u zelfs de natuurlijke lichtinval.

Personaliseer uw rolgordijnen met Decopaints

 

Bij Decopaints streven we ernaar om rolgordijnen van de allerbeste kwaliteit te bieden. Omwille van deze reden hebben we ervoor gekozen om samen te werken met Erfal, bekend om hun Duitse vakmanschap en precisie. Zij leveren al meer dan 35 jaar raamdecoratie en zonwering van de bovenste plank, samen met een groot aanbod van diverse kleuren en materialen.

Onze professionals nemen verder de nauwkeurige opmeting, het op maat maken van de rolgordijnen en de vakkundige montage op zich. Ook voor persoonlijk advies en expertise kan u steeds bij ons terecht. Zo trachten wij steeds de perfecte oplossing te bieden die volledig aansluit bij uw behoeften.

Kiest u ervoor om met ons in zee te gaan? Dan geniet u van volgende voordelen:

  • Sterke prijs-kwaliteit.
  • Volledig personaliseerbaar. We hebben een breed aanbod van kleuren, patronen en stoffen. Zwarte of witte rolgordijnen? Rotan? Volledig verduisterende rolgordijnen, of liever meer transparant? Graag met spandraad- of profielzijgeleiding? Met of zonder casette of hor? Onze rolgordijnen zijn er voor elke kamer en elk interieur. We bekijken wat mogelijk is met de grootte of vorm van uw raam.
  • Rolgordijnen op maat van uw raam gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig. 
  • Professionele montage, ook mogelijk zonder te boren
  • Mogelijkheid tot bedrukken met foto’s, logo’s of andere grafische elementen, wat rolgordijnen op maat ook interessant maakt voor kantoorruimtes.
  • Kindvriendelijke oplossingen. Onze rolgordijnen met kettingbreeksysteem voldoen aan de normen voor de veiligheid van kinderen (EN13120). 
  • Sterke zonwering. We voorzien de meeste van onze stoffen met een coating waarmee zonlicht en warmte beter worden gereflecteerd. Daarnaast garandeert de coating de best mogelijke verduistering.
  • Manueel of elektrisch: eenvoudig te bedienen. U kan kiezen voor een handmatige bediening, met andere woorden voor een rolgordijn met zijgeleiding, of een elektrische bediening. 

Rolgordijnen op maat kopen?

 

Zijn rolgordijnen de oplossing voor u? Heeft u nood aan bijkomende informatie, of heeft u een bezoekje aan onze showroom nodig om u te overtuigen? Neem vandaag nog contact met ons op. We helpen u graag verder!