Verfijn je ruimte met
Jaloezieën op maat

Ontdek de wereld van houten of aluminium jaloezieën op maat: prachtige raamdecoratie waarmee u eindeloos met licht en privacy speelt. Jaloezieën zijn zowel tijdloos als modern, en dienen niet alleen als functionele zonwering, maar voegen tevens karakter toe aan uw woning.

Ervaar zelf hoe horizontale jaloezieën een unieke sfeer aan jouw ruimtes toevoegen.

Beschikbaar op maat voor elk type raam, van draaikiepramen tot grote vensters. Montage mogelijk op de dag of in de dag, ook zonder boren.

Op zoek naar jaloezieën op maat?

Bij Decopaints bieden we horizontale jaloezieën op maat die uw interieur net dat tikkeltje extra geven. Onze jaloezieën zijn volledig aanpasbaar, met een uitgebreid scala aan modellen, kleuren, lamelbreedtes en materialen. Hierdoor kunt u uw eigen unieke uitstraling creëren, terwijl u profiteert van optimale privacy en zonwering.

Decoreer, weer de zon en beperk inkijk met jaloezieën op maat

Geef uw ruimtes karakter

 

Jaloezieën op maat zijn de perfecte mix van tijdloze elegantie enerzijds en een moderne sfeer anderzijds. Daarnaast zijn ze door de ruime keuze aan kleuren, modellen, lamelbreedtes en materialen volledig te personaliseren. Hierdoor vormen ze de perfecte raamdecoratie voor alle soorten interieurs.

Reguleer de lichtinval

 

De horizontale lamellen zijn gemakkelijk verstelbaar en kunnen in diverse hoeken worden gedraaid, waardoor u volledige beheersing heeft over de hoeveelheid invallend licht. Daarnaast kan u de jaloezie volledig optrekken. Dit stelt u in staat om moeiteloos de gewenste sfeer te creëren, perfect afgestemd op uw voorkeuren of de situatie.

Beperk inkijk

 

Op maat gemaakte jaloezieën vormen ook de ideale oplossing tegen ongewenste inkijk in uw woning. Ze bieden maximale privacy en weren nieuwsgierige blikken, waardoor u volop kunt genieten van een ontspannen sfeer in huis. Met de mogelijkheid van verschillende lamelstanden behoudt u zelfs de natuurlijke lichtinval naar wens.

Aluminium versus houten jaloezieën op maat?

 

Twee materialen, elk met een unieke uitstraling.

Aluminium jaloezieën

 

Aluminium jaloezieën zijn al jarenlang geliefde klassiekers voor privacy en zonwering. Ze kunnen naar wens worden versteld en gedraaid. Dit maakt dat u de volledige controle heeft over de hoeveelheid lichtinval en inkijk. Bovendien kunnen de jaloezieën volledig worden opgetrokken, waardoor het raam volledig vrijkomt.

Houten jaloezieën

 

Ook houten jaloezieën op maat zijn zeer populair als raamdecoratie, en terecht. Ze hebben exact dezelfde functies als aluminium jaloezieën, al brengen ze een heel andere look en feel met zich mee. De lamellen van lindehout of bamboe, ook verbonden door koorden of ladderbanden, geven een natuurlijke en warme uitstraling.

Decopaints: uw partner in maatwerk jaloezieën

 

Om u horizontale jaloezieën van de beste kwaliteit te voorzien, sloegen we de handen in elkaar met Erfal. Dit Duitse bedrijf is een grote naam in de sector van raamdecoratie en zonwering, met meer dan 35 jaar aan ervaring en een brede waaier aan soorten raamdecoratie en bijbehorende materialen en kleuren. Erfal staat garant voor vakmanschap en precisie.

De professionals van Decopaints gaan vervolgens aan de slag met de producten van Erfal, om ze helemaal op maat van uw noden en wensen te krijgen. Daarbij gaan wij zeer nauwkeurig de gewenste ramen opmeten. Daarna maken we de jaloezieën volledig op maat, om ze uiteindelijk professioneel en vakkundig te installeren. Ook kunt u te allen tijde rekenen op individueel advies en professionele kennis. We streven ernaar om een ideale oplossing te leveren die perfect past bij uw vereisten.

Kiest u voor jaloezieën op maat bij Decopaints? Dan geniet u van volgende voordelen:

  • Sterke prijs-kwaliteit.
  • 100% naar eigen smaak in te richten. Aluminium of houten jaloezieën? Smalle horizontale lamellen, of toch liever brede? Witte jaloezieën, zwarte of toch liever een ander kleurtje? U heeft keuze uit tal van modellen, kleuren, bandbreedtes of materialen.
  • Jaloezieën op maat van uw raam. Hierbij werken wij tot op de millimeter nauwkeurig. Ook voor grote ramen, dakramen en ramen in speciale vormen kan u bij ons terecht.
  • Vakkundige montage. Ook mogelijk zonder te boren.
  • Elektrische bediening mogelijk. Voor ultiem gebruiksgemak.
  • Kindvriendelijk. Onze jaloezieën op maat zijn kindveilig vanwege hun kettingbreeksysteem.

Jaloezieën op maat kopen?

 

Zijn op maat gemaakte jaloezieën de oplossing die u zoekt? Heeft u behoefte aan meer details of wilt u onze showroom bezoeken en onze jaloezieën eerst uittesten? Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te assisteren!