Plisségordijnen op maat:
de oplossing voor elk raam

Niet veel soorten raambekleding combineren functionaliteit, stijl en veelzijdigheid zo goed als (honingraat) plisségordijnen op maat. Ze zijn naast gebruiksvriendelijk ook nog eens inzetbaar voor praktisch alle raamvormen. 

Ontdek alles over mogelijkheden van plisségordijnen op maat.

Beschikbaar als top-down bottom-up gordijn, geheel op maat. Montage mogelijk op of in raamkader, ook zonder boren.

Ultiem gebruiksgemak met plisségordijnen op maat

Plisségordijnen op maat voegen dynamiek toe aan uw raamkozijn door te spelen met horizontale lijnen. Ze bestaan uit een zonwerende stof met permanente plooien. Vergelijkbaar met een harmonica, vouwt deze stof zich uit bij het openen van het gordijn en vouwt het zich weer samen bij het sluiten. Dit laat u toe om te experimenteren met de mate van lichtinval en privacy. De keuze van stof, of het nu een lichtdoorlatende of verduisterende variant is, beïnvloedt de mate van lichtinval en privacy verder.

Enkelvoudige versus dubbele plisségordijnen op maat

Enkelvoudige plisségordijnen

 

Enkele plisségordijnen op maat bevatten één laag stof die geplooid is in een herkenbare zigzagvorm. Deze plisségordijnen kunnen top down en/of bottom up kunnen worden bediend en zijn inzetbaar voor allerlei soorten ramen en kamers. Zelfs veranda’s of vochtige ruimtes hebben baat bij deze soort raamdecoratie.

Dubbele plisségordijnen: honingraatplissés

 

Anders dan enkelvoudige plisségordijnen, hebben dubbele plisségordijnen twee lagen stof die worden gevouwen en die aan elkaar worden gehecht. Dit maakt dat de structuur van het plisségordijn op maat lijkt op deze van honingraten. De bevestigingen vormen daarbij kleine luchtkamers die isolerend werken.

De voordelen van plisségordijnen

Bepaal de hoeveelheid lichtinval en privacy

 

Dankzij de top down en/of bottom up bediening heeft u de mogelijkheid om de hoeveelheid lichtinval in een ruimte nauwkeurig te bepalen. Daarenboven kan u kiezen voor lichtdoorlatende of verduisterende plisségordijnen, waardoor plissés geschikt zijn voor verschillende kamers en behoeften. Ruimtes waar veel licht en privacy gewenst is, zoals woonkamers, of slaapkamers waar volledige verduistering essentieel is, plisségordijnen voldoen aan diverse eisen.

Voor elk interieur

 

Plisségordijnen bieden tot slot een eigentijdse uitstraling en kunnen volledig worden aangepast aan uw persoonlijke smaak en behoeften. De keuze tussen tal van stoffen met verschillende kleuren, motieven, transparantieniveaus en plooimaten laten toe de plissés naadloos in te blenden met uw interieur.

Isolerende waarde

 

Dubbele plisségordijnen op maat of honingraatplissés houden niet alleen licht buiten, ze vormen ook een soort thermische barrière. De luchtkamers helpen warmte in de winter vasthouden en in de zomer buiten houden. Daarnaast helpen ze ook met het geluid van buitenaf te dempen.

Plisségordijnen op maat met Decopaints

 

Ons doel is steeds de ideale zonwering te leveren die zowel aan uw wensen voldoet, als aan de vereisten van de situatie. Om plisségordijnen op maat van topkwaliteit aan te bieden, kozen wij ervoor om in zee te gaan met Erfal als leverancier. Dit Duitse merk heeft reeds 35 jaar aan ervaring in raamdecoratie en staat bekend om zijn vakmanschap en nauwkeurigheid. Door hun ruime aanbod aan soorten, kleuren en materialen vindt u gegarandeerd de raamdecoratie die het best bij u past.

De professionals van Decopaints meten vervolgens uw raam of ramen met precisie op. We zorgen ervoor dat uw plisségordijnen volledig op maat worden gemaakt, en dit op de millimeter nauwkeurig. Bovendien kunt u rekenen op onze professionele en vakkundige installatieservice. Heeft u nood aan advies? Met onze uitgebreide ervaring en expertise in het verwerken en plaatsen van raambekleding, staan we altijd klaar om persoonlijk advies te bieden.

Kiest u voor plisségordijnen op maat bij Decopaints? Dan geniet u van volgende voordelen:

  • Sterke prijs-kwaliteit.
  • Plisségordijnen op maat van uw raam gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig. U kan bij ons terecht voor elk soort raam, gaande van rechthoekige ramen tot dakramen of ramen in speciale vormen. Ook mogelijk in veranda’s als plafondsysteem.
  • Volledig personaliseerbaar. Onze plissés zijn verkrijgbaar in meer dan 300 stoffen in verschillende kleuren, patronen of transparanties. De honingraatplissés zijn beschikbaar in zo’n 200 stoffen en 3 verschillende plooimaten.
  • Professionele montage. Plisségordijnen plaatsen zonder boren is ook mogelijk.
  • Verschillende mogelijke bedieningsmogelijkheden. Van zijgeleidingsprofielen tot kettingbediening.
  • Inzetbaar in vochtige ruimtes. We bieden gecoate en bijgevolg vochtbestendige stoffen aan, waardoor onze plisségordijnen op maat ook voor bijvoorbeeld badkamers kunnen.
  • Kindvriendelijke raambekleding. Onze plisségordijnen met kettingbreeksysteem voldoen aan de normen voor de veiligheid van kinderen (EN13120).

Plisségordijnen op maat kopen?

 

Zijn plisségordijnen op maat de oplossing die u zoekt? Of heeft u vragen over ons assortiment raambekleding en wilt u meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen of breng een bezoek aan onze showroom op afspraak. We staan klaar om u te assisteren en u te voorzien van de benodigde informatie.