Duo rolgordijnen op maat:
het extravagante alternatief voor het rolgordijn

Bent u op zoek naar originele raamdecoratie? Overweeg dan om uw raam te bekleden met duo rolgordijnen op maat. Laat u verleiden door het samenspel van doorschijnende en ondoorzichtige stroken waarmee u een dynamisch en levendig effect creëert. Deze innovatieve vorm raambekleding garandeert een geraffineerde lichtinval, waarbij subtiliteit voorop staat.

Duo rolgordijnen als oplossing voor elke ruimte in je huis

 

Duo rolgordijnen zijn een ideale manier om je raam een complete makeover te geven. Een duogordijn bestaat uit twee lagen stof die over elkaar heen schuiven. Beide lagen zijn afwisselend transparant en dicht geweven. Afhankelijk van de positie van de stoflagen, verkrijgt u een bepaald niveau van lichtinval en privacy. Dit maakt een duo rolgordijn op maat een geschikte vorm van zonwering of raamdecoratie. Met een goede stofkeuze kan een duogordijn wonderen doen voor uw woonkamer, keuken, badkamer of zelfs slaapkamer. U bepaalt hoeveel licht er binnenkomt en hoeveel inkijk mogelijk is.

 

Reguleer lichtinval en privacy met duo rolgordijnen op maat

Lichtinval en zonwering

 

Met een duo rolgordijn heeft u de volledige controle over de lichtinval in uw kamers. Met slechts één eenvoudige handgreep of klik op een knop kan u de hoogte en doorzichtigheid naar wens stellen. Een filmavond in een verduisterde kamer? Of werken in uw home office met zo veel mogelijk licht? U creëert de gewenste sfeer.

Privacy

 

Duo rolgordijnen op maat maken het mogelijk om alle inkijk in je ruimtes te weren. Met een slimme stofkeuze en goede instelling kan u ervoor zorgen dat u wel licht binnen krijgt, maar dat uw privacy bewaard blijft. Hierdoor zijn duogordijnen ook interessant voor uw badkamer of uw slaapkamer.

Versterk uw interieurstijl

 

Raamdecoratie biedt u de mogelijkheid om niet alleen uw interieurstijl te omarmen, maar deze ook verder te versterken. Duo rolgordijnen worden bovendien beschouwd als tijdloos en stijlvol. Door zorgvuldig de juiste stoffen en kleuren voor uw duo rolgordijn op maat te selecteren, kunt u uw interieur een waarlijke impuls geven.

Uw uniek en hoogwaardig duo rolgordijn op maat met Decopaints

 

Bij Decopaints hebben we als doel om u duo rolgordijnen van de allerbeste kwaliteit te presenteren. Daarom hebben we ervoor gekozen om een partnerschap aan te gaan met Erfal, een naam die synoniem staat voor Duits vakmanschap en precisie. Met meer dan 35 jaar ervaring in het leveren van hoogwaardige raamdecoratie en zonwering, bieden ze een uitgebreid assortiment van diverse kleuren en materialen.

Ons team van deskundigen neemt verder de verantwoordelijkheid voor het precieze meetwerk, het op maat maken van de duo rolgordijnen en de vakkundige installatie. Voor persoonlijk advies en professionele kennis staan we altijd voor u klaar. Op deze manier streven we ernaar om altijd de ideale oplossing te bieden die perfect aansluit bij uw wensen

Een samenwerking met Decopaints garandeert de volgende voordelen:

  • Sterke prijs-kwaliteit.
  • Duo rolgordijnen op maat van uw raam gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig.
  • Volledig personaliseerbaar. Duo rolgordijnen in het zwart, grijs of wit? Transparant of semi-transparant? Brede stroken of liever smallere? Bij Decopaints kan u kiezen uit meer dan 140 aantrekkelijke stoffen, 7 baanbreedtes en enkele speciale stoffen. Zo stelt u het duo rolgordijn samen dat naadloos in uw interieur past en dat uw gewenste variabiliteit van lichtdoorlatendheid bevat.
  • Professionele montage. Ook plafondmontage is mogelijk.
  • Keuze uit manuele of elektrische duo rolgordijnen. Onze duo rolgordijnen zijn gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen.
  • Kindvriendelijke raambekleding. Onze duo rolgordijnen met kettingbreeksysteem voldoen aan de normen voor de veiligheid van kinderen (EN13120)

Duo rolgordijnen op maat kopen?

 

Zijn duo rolgordijnen op maat de oplossing voor u? Heeft u nood aan bijkomende informatie, of heeft u een bezoekje aan onze showroom nodig om u te overtuigen? Neem vandaag nog contact met ons op. We helpen u graag verder!