Verticale lamellen op maat:
de ideale combinatie van esthetiek en functionaliteit

Eigentijdse en tegelijk functionele raamdecoratie: dat is waar verticale lamellen op maat voor staan. Zowel voor woningen als voor kantoorruimtes vormen ze een ideale oplossing vanwege hun inkijk- en zonwerende eigenschappen.

Ontdek meer over de voordelen van verticale lamellen.

Beschikbaar op maat voor elk type raam, van draaikiep- tot schuiframen. Montage mogelijk op of in raamkader, ook zonder boren.

Verticale lamellen: esthetisch en functioneel

 

Verticale lamellen op maat zijn ideaal om zowel de lichtinval als het niveau van privacy te regelen. Lamellengordijnen bestaan uit verticaal geplaatste stroken die individueel kunnen worden gedraaid en verschoven. Hierdoor heeft u de complete controle over hoeveel licht er binnenkomt. Staan ze volledig open? Dan wordt er maximaal licht binnengelaten. Zijn ze gesloten? Dan bieden de lamellen maximale schaduw en privacy.

Ze zijn zeer geschikt voor beeldschermwerkplekken, maar ook in leefruimtes zoals woonkamers of keukens komen ze tot hun recht. De lamellen zijn manueel te bedienen, of u kan ervoor kiezen om ze elektrisch aan te sturen voor optimaal gebruiksgemak.

Verticale lamellen zijn dus niet hetzelfde als jaloezieën. Met verticale lamellen bedoelen we dus lamellen gordijnen, waarbij de stroken (synoniem: lamellen) verticaal geplaatst zijn. Bij jaloezieën zijn de stroken echter horizontaal geplaatst, waardoor ze soms als horizontale lamellen worden beschreven.

 

Beheer licht en privacy in stijl met verticale lamellen op maat

Controle van lichtinval

 

Verticale lamellen laten u toe de hoeveelheid licht die een ruimte binnenvalt te regelen. Dit is ideaal voor kantoorplekken met computerschermen. Deze ruimtes hebben enerzijds voldoende licht nodig om het werken mogelijk te maken, maar anderzijds moet direct zonlicht geweerd worden zodat de ogen niet overbelast worden. Deze lichtregulatie is ook interessant voor andere leefruimtes, waaronder woonkamers.

Beperk inkijk tot een minimum

 

Door verticale lamellen op maat aan te schaffen en goed te draaien, kunt u makkelijk het zicht van buitenaf beperken terwijl er nog steeds voldoende natuurlijk licht binnenvalt. U kan rustig verder werken of tv kijken, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over ongewenste pottenkijkers.

Omarm uw interieur

 

Lamelgordijnen hebben een eigentijds karakter en zijn volledig samen te stellen naar uw persoonlijke voorkeuren. Door zorgvuldig te kiezen voor bepaalde lamelbreedtes, kleuren en materialen kunt u uw interieur transformeren tot een verfijnd niveau van elegantie. Bovendien creëert de verticale plaatsing een optisch effect van verhoogde plafonds en een gevoel van ruimtelijkheid. Kortom, verticale lamellen op maat hebben een hoge esthetische waarde.

Verticale lamellen op maat met Decopaints

 

Bij Decopaints bieden we verticale lamellen op maat en van de hoogste kwaliteit. Hiervoor werken we nauw samen met Erfal als leverancier, een grote naam die bekend staat om Duits vakmanschap en nauwkeurigheid. Al ruim 35 jaar levert Erfal raamdecoratie en zonwering van de hoogste plank, met een breed scala aan soorten, materialen en kleuren.

Decopaints verzorgt de opmetingen van uw raam, waarbij we tot op de millimeter nauwkeurig zijn. Vervolgens maken we uw verticale lamellen volledig op maat. Ook voor een professionele en vakkundige plaatsing kan u bij ons terecht. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise in het verwerken en monteren van raamdecoratie, staan wij altijd klaar om u persoonlijk advies te geven. Ons hoofddoel is namelijk om een optimale oplossing te bieden die perfect aansluit op zowel uw wensen als op wat de situatie toelaat.

Een samenwerking met Decopaints garandeert de volgende voordelen:

  • Sterke prijs-kwaliteit.
  • Verticale lamellen op maat van uw raam gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig. Ook mogelijk voor grote ramen of ramen in speciale vormen.
  • Volledig personaliseerbaar. Wilt u verticale lamellen in het zwart, beige, grijs of wit? Verkiest u brede stroken, of toch liever smallere? Bij Decopaints kiest u uit meer dan 320 aantrekkelijke stoffen en materialen, 6 lamelbreedtes en 4 soorten profielen. U stelt uw lamelgordijn volledig zelf samen, zodat deze naadloos bij uw interieurstijl past.
  • Professionele montage. Ook mogelijk zonder boren.
  • Makkelijk te onderhouden. De meeste lamelstoffen trekken nauwelijks vuil aan, waardoor u ze alleen af en toe hoeft af te stoffen.
  • Keuze uit manuele of elektrische bediening. Onze verticale lamellen op maat zijn gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen.
  • Kindvriendelijke raambekleding. Onze lamelgordijnen met kettingbreeksysteem voldoen aan de normen voor de veiligheid van kinderen (EN13120)

Verticale lamellen op maat kopen?

 

Heeft u besloten dat u verticale lamellen op maat wilt? Of heeft u vragen over onze soorten raamdecoratie of wenst u graag extra informatie? Neem gerust contact met ons op, of kom eens een kijkje nemen in onze showroom op afspraak. We helpen u graag verder.